Imatge de representants del sector turístic de Collegats i Boumort durant la trobada del 13 de juny del 2017. (horitzontal)
Imatge de representants del sector turístic de Collegats i Boumort durant la trobada del 13 de juny del 2017. (horitzontal)

Els espais naturals de Collegats i Boumort comparteixen els seus projectes per enfortir la xarxa turística

ACN La Pobla de Segur.-Les empreses del sector turístic que operen a Collegats i Boumort s'han trobat per donar a conèixer els seus productes en aquests espais naturals emblemàtics del Pallars i enfortir la xarxa turística al territori. Entre els agents turístics participants hi han empreses de guies i activitats, allotjaments, agències de viatges, equipaments i dinamitzadors culturals, oficines de turisme, associacions professionals i productors agroalimentaris. La jornada ha comptat amb la presència de productes turístics emblemàtics del Pallars com el Cinquè Llac, el Ramat de Camins i la Gran Aventura dels Pirineus.

La jornada, convocada per l'Ajuntament de la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Reserva de Boumort s'emmarca dins la línia de treball 'Assistència tècnica per a la valorització turística de l'espai protegit de Collegats al Pallars Jussà' finançada a través del programa 'Treball a les 7 comarques' del SOC. Aquesta línia de treball dóna continuïtat a la línia turística Projecte Collegats-Boumort iniciat l'any 2012 per l'Ajuntament de la Pobla de Segur i que té com a objectiu dinamitzar l'aprofitament dels recursos naturals, l'ecoturisme i la creació d'ocupació local.La jornada ha comptat amb una pujada a pas de ruc fins a Gramuntill, una descoberta de l'entorn del Mas i un espai de treball en què les empreses van donar a conèixer els seus productes a la resta d'agents turístics del territori. Finalment es va cloure amb un dinar-espai d'intercanvi informal a base de productes del territori ofert per l'Ajuntament de la Pobla de Segur.

Anar al contingut