Barcelona

Els ducs de Palma posen a la venda el seu domicili a Pedralbes per 9,8 milions d'euros

Un portal immobiliari destinat a públic rus mostra en un anunci imatges de l'interior de la casa, per la qual es demanen 9,8 milions d'euros. Els ducs de Palma van comprar el xalet per sis milions d'euros i en la reforma es van gastar tres milions més. La investigació del "Cas Nóos" va treure a la llum que part dels diners de la reforma s'haurien finançat amb diners públics desviats de l'empresa Aizoón.

RedaccióActualitzat
Els ducs de Palma busquen un milionari rus perquè es quedi amb el seu domicili al barri de Pedralbes de Barcelona. Un portal immobiliari destinat a públic d'aquesta nacionalitat mostra en un anunci les primeres imatges de l'interior de la casa, per la qual demanen 9,8 milions d'euros, tot i que els ducs estan disposats a negociar-ne el preu final.

La infanta Cristina i el seu marit van comprar la casa l'any 2004 per un valor de gairebé sis milions d'euros i se'n van gastar tres més en reformes. Va ser llavors quan van rebre un préstec del rei Joan Carles de més d'un milió d'euros. La rehabilitació de l'immoble havia estat motiu de polèmica després que la investigació del "cas Nóos" va revelar que tamb0 se n'hauria finançat una part amb diners públics desviats a l'empresa Aizoón.

L'anunci en aquest portal immobiliari ha permès veure per primera vegada l'interior de l'habitatge. Els 1.000 metres edificats s'estructuren en tres plantes connectades per un ascensor. La casa té set habitacions àmplies, lluminoses i d'un estil modern i deu lavabos. Completen els 2.200 metres de la propietat un ampli jardí amb piscina, barbacoa i un celler.

La immobiliària presenta la casa com "una vila de luxe a la zona més prestigiosa de Barcelona" i com a reclam s'afegeix que permet garantir la "màxima confidencialitat".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut