Iñaki Urdangarin, a l'arribada als jutjats per declarar per segona vegada pel "cas Nóos".
Iñaki Urdangarin, a l'arribada als jutjats per declarar per segona vegada pel "cas Nóos".
Barcelona

Els ducs de Palma fa sis mesos que no paguen la hipoteca i deuen a La Caixa uns 50.000 euros

L'advocat d'Iñaki Urdangarin ha confirmat l'impagament després que aquest ho reconegués dissabte passat durant la compareixença davant del jutge del "cas Nóos".

RedaccióActualitzat
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina fa dos trimestres que no paguen la hipoteca del seu palauet de Pedralbes. Així ho ha confirmat l'advocat del duc de Palma, després que aquest ho reconegués dissabte passat durant la compareixença davant del jutge del "cas Nóos".

Pascual Vives ha assegurat que el fet de no tenir feina està portant Urdangarin a una situació complicada però espera que finalment els ducs puguin fer front al pagament. Sobre si els ducs podrien trobar-se en el futur en situació de desnonament, ha exclamat: "Esperem que no, no cridem el mal temps".

El matrimoni va demanar l'any 2004 una hipoteca a La Caixa per valor de 5 milions d'euros per fer front a la mansió de gairebé sis milions que s'havien comprat a Barcelona. Una mansió que ara està en procés de ser embargada per cobrir la fiança a què Urdangarin no va fer front.

Sobre el cas

El lletrat d'Urdangarin també ha parlat de diferents qüestions relacionades amb el cas de presumpta malversació de fons públics per part de l'Institut Nóos. Preguntat sobre si Urdangarin també podria tenir correus electrònics d'interès per a la instrucció, s'ha limitat a dir que podria ser que sí o que no, i que no ho contesta "de moment".

Vives ha valorat com a "positiu" el fet que la fiscalia no tingui previst citar a declarar la infanta Cristina ni com a imputada ni com a testimoni. En canvi, ha assegurat no tenir "cap opinió" sobre la  continuada presència de la princesa Corinna Sayn-Wittgenstein en els mitjans perquè, assegura, no ha llegit les entrevistes que se li han fet.


Anar al contingut