Futbol americà

Els Dragons aconsegueixen "in extremis" la primera victòria de la temporada contra els Admirals

Els Barcelona Dragons van aconseguir la primera victòria de la temporada contra els Amsterdam Admirals per 7-10 en un partit que es va decidir en l'últim minut gràcies a un assaig de Damon Hunter que va donar el triomf blaugran. Després de la derrota en la jornada inaugural contra els Frankfurt Galaxy, els homes de Jack Bicknell van tornar a demostrar una gran solidesa defensiva però les errades ofensives del quarterback titular, Seth Burford, van estar a punt de provocar la segona desfeta consectiva dels blaugrana.

Els F. C. Barcelona Dragons van aconseguir una treballada victòria al camp dels Admirals d'Amsterdam, per 7-10. Els homes de Jack Bicknell es van avançar en el primer quart, gràcies a un xut a pals de Jason Witczak, i amb el 0-3 es va arribar al descans. En el tercer quart els holandesos van capgirar el marcador, gràcies a una recepció de 25 iardes de Justin Skaggs. Amb el posterior xut addicional de Silvio Diliberto, els locals guanyaven per 7-3. Quedava tot l'últim quart, però la superioritat de les dues defenses sobre els dos atacs feia molt difícil, a tots dos equips, acostar-se a la zona d'anotació. Els Dragons, que la setmana passada van perdre el partit a Frankfurt amb un xut a pals quan quedaven 5 segons per al final, van aconseguir la victòria també en els últims segons. Quedava poc més d'un minut quan Damon Hunter, amb una jugada de correguda d'una iarda, va fer el 7-9. Jesús Angoy, que amb 310 punts és el màxim anotador de la història d'aquesta competició, va fer pujar amb el xut addicional el 7-10 definitiu. Dissabte que ve, els Dragons jugaran el seu primer partit com a locals aquesta temporada. Ho faran al Miniestadi, davant, novament, dels Amsterdam Admirals.