Ripollet

Els dos menors detinguts per la mort de la noia de 14 anys a Ripollet confessen el crim

Els dos adolescents detinguts a Ripollet acusats del crim d'una menor han confessat ser-ne els autors davant els Mossos d'Esquadra, segons ha pogut saber TV3. Els detinguts, que també coneixerien la víctima, han passat a disposició de la fiscalia de Menors.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra que investiguen el cas de la noia morta tenen diferents pistes per seguir. Després d'aconseguir la confessió dels dos joves, segons ha pogut saber Televisió de Catalunya, s'analitzen ara diferents peces de roba tacada de sang que els dos menors detinguts van llançar en un terrat proper al lloc dels fets per descobrir a qui pertany la sang.

També s'hauria confirmat que la víctima i els seus presumptes assassins es coneixien. La policia ha confiscat dos ordinadors de casa dels joves amb els quals haurien estat xatejant amb la noia morta. Segons les primeres hipòtesis, els dos detinguts van anar a buscar la noia a casa seva i aquesta hauria baixat amb roba d'estar per casa.

Una hora més tard una persona que passava per un polígon pròxim al barri de Can Mas de la localitat va trobar la víctima estirada a terra i va avisar els agents de policia. Quan van arribar els serveis d'emergència, la noia encara estava amb vida, però va morir al cap de molt poc. Els Mossos creuen que els joves van tenir una baralla i van apunyalar la noia.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut