Imatge del judici als dos acusats d'haver matat un menor a la sortida d'una discoteca, a Cornellà
La fiscal del cas assegura que els acusats portaven armes blanques amagades i que les van fer servir durant la baralla
Cornellà de Llobregat

Els dos joves acusats de la mort d'un menor a Cornellà l'any 2012 neguen els fets

Asseguren que no van matar el jove i que no pertanyen a cap banda

RedaccióActualitzat

El judici contra dos joves considerats membres de la banda llatina dels Bloods per l'assassinat d'un menor a les portes de la discoteca Capitolio, a Cornellà, l'any 2012, ha començat aquest dilluns.

Els dos acusats neguen haver mort el jove, de la banda dels Latin Kings, i pertànyer a cap banda. Un d'ells ha admès haver participat de la baralla entre les dues bandes a la porta de la discoteca abans del crim. L'altre jove, acusat de ser l'autor de les ganivetades mortals, però, se n'ha desdit i ha negat haver participat en cap baralla.

El judici no ha pogut continuar perquè dues testimonis protegides que van veure el crim no han anat a l'Audiència de Barcelona a declarar.

Els fets van passar la matinada del 17 de juny d'ara fa tres anys a la sortida de la discoteca, quan dues persones van resultar ferides després d'una baralla. Una d'elles va morir dos dies més tard i l'altra, ferida greu, va poder recuperar-se. La fiscal del cas, que demana disset anys de presó per a cada un dels acusats, assegura que portaven armes blanques amagades i que les van fer servir durant la baralla.

A més a més d'assassinat, se'ls acusa de pertinença a banda criminal.

 

Anar al contingut