Arribada als jutjats de Vilanova i la Geltrú de la dona detinguda per la mort d'un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona (ACN)
Arribada als jutjats de Vilanova i la Geltrú de la dona detinguda per la mort d'un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona (ACN)
Vilanova i la Geltrú

Els dos guàrdies urbans acusats de la mort d'un company s'incriminen mútuament

En els interrogatoris judicials, l'acusada diu que l'assassí és l'altre detingut, mentre ell admet haver participat en el trasllat del cos, però no haver-lo matat

RedaccióActualitzat

A mesura que es van sabent detalls sobre la investigació del crim del pantà de Foix s'entenen més els esforços de la jutge per evitar que els dos acusats puguin entrar en contacte. En els interrogatoris d'aquest dimarts al jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú van donar versions contradictòries dels fets, i es van acusar mútuament.

 

 

Segons la versió d'ella, explicada aquest dimecres per la seva advocada, Georgina Benages, va negar tenir res a veure amb la mort, i va inculpar-lo a ell:

"Ha negat totalment la seva participació en la mort de la seva parella."

Per la seva banda, José Luis Bravo, advocat de l'acusat, ha explicat que la detinguda li va trucar i la va ajudar a portar el cadàver fins on el van trobar, al costat del pantà de Foix, però no ha admès res més:

"Bé, admet una participació, però diu que no té res a veure amb la mort."

 

De fet, en el cotxe de l'acusat, s'hi van trobar restes de sang, que encara no s'ha determinat si són de la víctima. Aquestes acusacions creuades poden fer més fàcil la investigació del cas. Tot apunta que l'homicidi o assassinat es va cometre al domicili que la detinguda compartia amb el mort, i que després s'hauria traslladat el cos al pantà de Foix.

 

 

Aquest cas, i el fet que un dels dos detinguts hagués estat condemnat per una pallissa a un manter, ha portat els Mossos a revisar un cas antic, el d'un altre manter que va morir en estimbar-se per la muntanya de Montjuïc. En el seu moment, aquest cas es va arxivar, però els dos guàrdies que hi van intervenir van ser els dos urbans, ara detinguts.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut