La comitiva judicial al pantà de Susqueda aquest 26 de setembre del 2017. Pla general. (Horitzontal)
La comitiva judicial al pantà de Susqueda aquest 26 de setembre del 2017. Pla general. (Horitzontal)
Susqueda

Els dos cadàvers trobats a Susqueda estaven nus i amb clars signes de violència

En les pròximes hores l'autòpsia i les proves d'ADN hauran de confirmar si els cossos recuperats al pantà de Susqueda són els de la parella del Maresme desapareguda el 24 d'agost

RedaccióActualitzat

Els dos cossos trobats dins del pantà de Susqueda, a la comarca de la Selva. estaven nus i tenien clars signes de violència, segons fonts de la investigació. Els Mossos d'Esquadra van trobar els cadàvers dins del pantà: un surava i l'altre estava enganxat a les parets del pantà; tot dos, apartats del lloc on va aparèixer el seu cotxe. 

Fonts pròximes a la investigació han confirmat a Catalunya Ràdio que el noi trobat tenia les mans lligades i que la noia presentava signes evidents d'un cop al cap.

Tot plegat acabaria de confirmar les sospites d'una mort violenta. La policia ja havia establert que algú havia tirat el cotxe a l'aigua intencionadament.

Mentrestant, s'està a l'espera que les proves forenses a l'Institut de Medicina Llegal de Girona confirmin si els cossos recuperats al pantà de Susqueda són els de la parella del Maresme desapareguda el 24 d'agost.

El jutge ha decretat el secret de les actuacions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut