Barcelona

Els díscols del PSC demanen al partit que els retiri la sanció i els restitueixi les funcions

Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura asseguren que el partit no és patrimoni de ningú i al·leguen, en un document, que el PSC es va comprometre amb el dret a decidir en el seu programa electoral i que Pere Navarro va fixar com a punt de partida a principis de la legislatura l'abstenció en qualsevol qüestió que tingués a veure amb la consulta.

RedaccióActualitzat

Els tres diputats del PSC que van trencar la disciplina de vot al Parlament per defensar la consulta -Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura- asseguren que el partit no és patrimoni de ningú i demanen que se'ls retiri la sanció cautelar imposada per la Comissió de Garanties. Segons ha sabut Catalunya Informació, al·leguen a través d'un document que el PSC es va comprometre amb el dret a decidir en el seu programa electoral i que Pere Navarro va fixar com a punt de partida a principis de la legislatura l'abstenció en qualsevol qüestió que tingués a veure amb la consulta.

És per això que demanen que se'ls restitueixin les seves funcions, tant en la direcció com en l'executiva i el Parlament.

La Comissió de Garanties també està ja ultimant l'expedient de Fabian Mohedano, que també va ser suspès cautelarment de la direcció per haver assistit a un acte Esquerra Republicana.

Tot plegat coincideix amb l'anunci de l'exdiputat Toni Comín de deixar la militància del partit. Comín, que ha confirmat contactes amb ERC, és fundador de Socialisme, Catalunya i Llibertat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut