Alemanya

Els directius d'Enel i E.ON s'han reunit per negociar sobre Endesa

Els directius del grup de subministrament energètic alemany E.ON i de l'elèctrica italiana Enel es van reunir el cap de setmana passat per negociar sobre l'espanyola Endesa. La notícia la publica el diari alemany "Handelsblatt", que afegeix que de la trobada no en va sortir cap acord.

Actualitzat
Ni Enel ni E.ON ho han confirmat, però segons el diari, el president del grup alemany, Wulf Bernotat, i el conseller delegat de l'elèctrica italiana, Fulvio Conti, es van reunir el cap de setmana passat amb l'opa sobre Endesa sobre la taula. Segons "Handelsblatt", "la situacvió d'empat en la lluita per la compra del consorci energètic espanyol Endesa obliga els adversaris a negociar i totes dues parts estan disposades a continuar les converses, tot i que de moment no han donat cap resultat-

La notícia s'ha sabut després que en les últimes hores E.ON ha fet saber que denunciarà Enel i Acciona davant les instàncies judicials i reguladores tant espanyoles com internacionals per l'acord a què han arribat totes dues empreses per llançar una opa sobre Endesa. Per la seva banda, Enel ha demanat als seus advocats que analitzin si l'acord subscrit entre E.ON i Caja Madrid, pel qual l'alemanya disposa del seu dret de vot durant dos anys, infringeix la normativa.
Anar al contingut