Barcelona

Els deutes de joc prenen força com a mòbil del doble assassinat a Sant Gervasi

L'agressor va matar un home, majordom de professió, en un pis; després va anar a una sucursal de CatalunyaCaixa, en va atacar mortalment la subdirectora i al final es va suïcidar

RedaccióActualitzat

El Mossos investiguen la relació entre les tres morts que aquest dimarts van sacsejar el districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Tot apunta que un home de 48 anys, de nacionalitat filipina i majordom de professió, va anar a una casa del carrer Johann Sebastian Bach dels mateixos propietaris pels quals treballava, i va matar a ganivetades un altre majordom de la mateixa edat i nacionalitat, després de discutir-s'hi.

Més tard va anar a una sucursal de CatalunyaCaixa del carrer Ganduxer i va atacar, també a ganivetades, la sudirectora de l'oficina, de 42 anys. Hi va anar directament, sense atacar ni creuar cap paraula amb ningú més.

En sortir, es va dirigir amb moto a un pont de General Mitre i es va tirar al buit. El va atropellar un autocar ple de nens que circulava en sentit plaça Cerdà.

La treballadora bancària i l'agressor van morir a l'hospital poc després dels fets. Cap al migdia es va saber la mort de l'altre home.

Problemes per apostes de joc

Sembla que els dos homes es coneixien i que l'agressor també coneixia la dona, perquè quan va entrar a la sucursal va anar directament contra la subdirectora. En el primer cas, a l'edifici del carrer de Johann Sebastian Bach, hi ha vigilància i seguretat i només hi pots accedir si hi vius, hi treballes o et coneixen.

Entre les hipotèsis que planen sobre el cas, la que pren més força és la del mòbil econòmic. L'agressor no devia diners a l'entitat financera i no consta com a morós. Familiars del treballador domèstic mort a l'habitatge han explicat que l'agressor havia perdut diners en el joc i n'hi hauria demanat al seu amic. En negar-s'hi, l'hauria matat. El cas encara està sota secret de sumari

L'oficina de CatalunyaCaixa ha penjat un cartell a la porta que diu que tanca temporalment i hi haurà diversos actes de condol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut