Agents de la Guàrdia Civil davant l'entrada a l'habitatge de l'exalcalde, Andreu Martí, a l'Ametlla de Mar. Imatge del 5 de juli…
Agents de la Guàrdia Civil davant l'entrada a l'habitatge de l'exalcalde, Andreu Martí, a l'Ametlla de Mar. Imatge del 5 de juliol de 2016. (horitzontal)

Els detinguts per la suposada trama corrupta d'Efial passaran a disposició judicial aquest dijous

ACN L'Ametlla de Mar.-Els deu detinguts per la suposada trama corrupta a l'entorn de la consultora a l'entorn de la consultora Efial començaran a passar a disposició del jutge del Vendrell aquest dijous, segons ha pogut saber l'ACN de fonts judicials i de la investigació. De moment, la Guàrdia Civil ha deixat en llibertat aquest dimecres a la matinada l'empresari Carles Bock, un dels onze detinguts aquest dimarts i que, pròximament, podria ser citat pel jutge que investiga el cas. L'institut armat també té localitzada, però encara pendent de detenir, una dotzena persona en relació amb el cas. L'operació continua encara oberta. Després d'haver escorcollat aquest dimarts al vespre un dels domicilis particulars de l'exalcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, a l'Hospitalet de Llobregat, aquest dimecres al matí s'ha traslladat amb els agents fins un magatzem de la seva propietat en uns baixos d'Esplugues de Llobregat. A més, la Guàrdia Civil també ha registrat un domicili propietat de Toni Martos -president de la consultora Efial- a Cabrils (Maresme).

(En aquesta actualització, s'ha afegit que la Guàrdia Civil ha registrat un domicili de Toni Martos a Cabrils, al Maresme)L'institut armat preveu traslladar-lo aquesta tarda a l'Ametlla de Mar per practicar l'escorcoll del pis que té en aquesta població. L'accés a l'immoble esta sent custodiat per agents de la Guàrdia Civil des de dimarts al matí.

Anar al contingut