Furgons de la policia preparats al port de Barcelona
Furgons de la policia preparats al port de Barcelona
Barcelona

El desplegament de la policia al port de Barcelona

La concentració que s'havia convocat per portar menjar als policies i als guàrdies civils no ha pogut entrar al recinte del port

RedaccióActualitzat

Els barcos que donen allotjament a la policia des del 20 de setembre continuen centrant l'atenció.

Diversos usuaris de Twitter han publicat vídeos on es pot veure de prop el desplegament policial.



Dos vaixells atracats al port de Barcelona i un tercer al de Tarragona donen allotjament a més de 3.000 policies i guàrdies civils.

 

L'endemà de l'arribada, tant els estibadors del port de Barcelona com els de Tarragona van decidir "no operar" aquests vaixells. Una negativa que, en principi, no havia d'impedir els subministraments, perquè aquesta feina la pot fer la Guàrdia Civil.

 

Per a aquest diumenge, un grup anomenat Legión Urbana Barcelona, que es defineixen com a amics de les forces armades espanyoles, han fet una convocatòria per portar menjar als policies dels barcos. Una convocatòria que tenia el suport de l'entitat Somatemps

Al migdia, s'han reunit una cinquantena de persones amb avituallament. Volien entrar al recinte, per diversos accessos, però no ho han aconseguit. La policia portuària no els ha permès accedir a la zona, perquè no tenien cap acreditació per poder-hi entrar. 

Tot i que han aconseguit parlar amb alguns agents de la Guàrdia Civil que s'han acostat a la tanca del port, no els han pogut fer arribar el menjar.

 

Durant la mobilització, s'han sentit crits de "Visca Espanya", "Visca la Guàrdia Civil" o "Aquesta és la nostra policia". 

Alguns membres de la Guàrdia Civil que entrenaven pel recinte del port han saludat els concentrats, que els han aplaudit amb crits de "No esteu sols".

 

Anar al contingut