Balcons ensorrats a l'edifici del carrer Bori i Fontestà
Balcons ensorrats a l'edifici del carrer Bori i Fontestà
Barcelona

La majoria dels desallotjats pels balcons ensorrats a Barcelona ja han pogut tornar a casa

Un home de 72 anys que era a dins del pis va quedar ferit lleu

RedaccióActualitzat

Els veïns desallotjats per l'ensorrament d'uns balcons en un edifici del carrer Bori i Fontestà de Barcelona podran dormir a casa aquesta nit, excepte els que vivien als tres pisos més afectats. No podran sortir als balcons i hauran de quedar-se a l'interior dels habitatges.

Aquest diumenge han continuat les tasques de desenrunament per valorar si l'estructura del bloc està afectada.

Dissabte al migdia, l'enfonsament d'unes terrasses del número 21 va causar un gran ensurt entre els veïns. Un home de 72 anys que era a dins del pis va quedar ferit lleu i el Sistema d'Emergències Mèdiques el va portar a l'Hospital Clínic.

Quaranta pisos van haver de ser desallotjats. L'Ajuntament va oferir allotjament alternatiu als veïns, però tots van passar la nit a casa de familiars.  

Encara no se saben les causes de l'accident. Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, l'enfonsament ha afectat en total vuit balcons, i dos han tingut destrosses importants.

El pati interior de l'immoble, on hi ha una llar d'infants, també ha quedat ple de runa. Les tasques de desenrunament han permès que totes les aules estiguin operatives per dimarts, encara que l'accés al patí quedarà restringit.

De moment, no s'han determinat les causes de l'accident, però es descarta una explosió de gas i s'apunta cap a un problema estructural.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut