Els cunicultors tarragonins fomentaran el consum de conill amb noves maneres de presentar-lo

Reus.- L'Associació de Cunicultors Sant Pere, que agrupa 50 cunicultors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, vol incentivar el consum de conill entre el consumidor gràcies a les noves maneres de presentar aquest producte. Per això, divendres, 12 de maig, s'organitza una Jornada de promoció de la carn de conill al Mercat Central de Reus, on es degustaran els diferents formats, elaborats i trossejats com a inici d'una campanya que té com a objectiu fomentar l'hàbit de menjar conill a la vida quotidiana.
Els cunicultors tarragonins fomentaran el consum de conill amb noves maneres de presentar-lo

Els cunicultors tarragonins fomentaran el consum de conill amb noves maneres de presentar-lo

Reus.- L'Associació de Cunicultors Sant Pere, que agrupa 50 cunicultors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, vol incentivar el consum de conill entre el consumidor gràcies a les noves maneres de presentar aquest producte. Per això, divendres, 12 de maig, s'organitza una Jornada de promoció de la carn de conill al Mercat Central de Reus, on es degustaran els diferents formats, elaborats i trossejats com a inici d'una campanya que té com a objectiu fomentar l'hàbit de menjar conill a la vida quotidiana.