Madrid

Els contractes a treballadors amb discapacitats augmenten un 8% el primer quadrimestre

La secretària general de Política Social i Consum, Isabel Martínez, ha destacat l'augment de contractacions a persones amb discapacitats durant el primer quadrimestre de l'any. En el període del gener a l'abril, aquest 2011, s'han fet 20.210 contractes a persones amb alguna discapacitat, un 8% més que en el mateix període de l'any passat. El govern ha aprovat destinar el 2% de les places d'ofertes públiques a persones amb discapacitat intel·lectual, que s'engloba dins del 7% reservat a les persones amb alguna discapacitat.

Actualitzat
Martínez ha assenyalat que el govern està preparant una norma per millorar la coordinació entre serveis de reconeixement del grau de discapacitat, serveis socials i ocupació ratificant el compromís per millorar els drets i les condicions de vida de les persones amb alguna discapacitat intel·lectual, segons explica el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat.

Pel que fa a l'accessibilitat, el govern està treballant en un projecte de béns i serveis a disposició del públic per la no-discriminació per a l'accés i l'ús dels béns i serveis a disposició del públic, i també està treballant a millorar l'accessibilitat a espais i activitats culturals.
Anar al contingut