Sant Joan Despí

Els continguts de TV3, resumits en blocs de tres minuts, a internet, al telèfon mòbil i en podcast

Aprofitar al màxim les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies. Aquesta és la premissa que ha portat a Televisió de Catalunya a posar en marxa el TV3minuts. Es tracta d'una iniciativa que permet consultar des de internet, el mòbil o en podcast els continguts de la graella de TV3 en petits i pràctics resums de 3 minuts. Es podrà accedir a programes del mateix dia, de l'endemà o bé a partir del 14 de gener, i tot de manera gratuïta. Amb aquest nou servei, TVC torna a ser pionera al món en el camp de la innovació.

Actualitzat
Per accedir a aquest servei hi ha diverses possibilitats. Si s'opta per internet, cal buscar l'adreça www.tv3minuts.cat . Al visor de la pàgina principal sempre hi apareix el vídeo resum de l'últim programa que s'ha emès, però es poden consultar tots els resums d'un programa concret o bé consultar-los per data d'emissió.

Una altra opció és fer la consulta del resum d'un programa emès o dels que es faran a través d'un mòbil. En aquest cas, la consulta dels resums es pot fer per dos mètodes diferents: a través del navegador http://m.tv3minuts.cat o a través d'un SMS que cal enviar al número 7033, amb la paraula clau TV3MINUTS.

També hi l'alternativa del sistema podcast, que permet veure els vídeos, descarregar-los i emmagatzemar-los a l'ordinador o en un reproductor MP3 amb vídeo.

De moment, els programes que s'ofereixen resumits són "Els matins", "Telenotícies migdia", "El temps" en l'edició migdia i vespre, "El cor de la ciutat", "El club"; "Info-K"; "Telenotícies vespre", "13 anys i un dia", "Zoo", "Polònia" i "La nit al dia".
Anar al contingut