Els consells islàmics condemnen enèrgicament l'atemptat a Barcelona

El Consell Islàmic de Catalunya i la Comissió Islàmica d'Espanya expressen el seu condol als familiars de les víctimes i titllen l'atemptat d'"acte violent i covard"

RedaccióActualitzat

La Federació Consell Islàmic de Catalunya i totes les seves comunitats han condemnat "amb la més gran determinació l'atac terrorista i bàrbar" d'aquest dijous a Barcelona. En un comunicat emès aquest mateix dijous, la federació ha volgut expressar el condol als familiars de les víctimes i ha qualificat l'atemptat d'"acte violent i covard" i que aquestes "macabres accions criminals i terroristes són atacs a la democràcia, la llibertat, la convivència i tota la humanitat."

Per la seva banda, la Comissió Islàmica d'Espanya ha mostrat la seva enèrgica repulsa a l'atemptat de Barcelona en un comunicat emès aquest dijous a la tarda.

La comissió ha expressat el condol a les famílies de les víctimes i ha desitjat una ràpida recuperació als ferits.

Davant d'un acte de terror com aquest, la Comissió Islàmica d'Espanya també ha expressat el seu total compromís amb la lluita contra qualsevol tipus de terrorisme. Els seus portaveus esperen que els responsables de l'atemptat puguin ser detinguts al més aviat possible.

També el Centre Cultural Islàmic de Madrid ha lamentat i condemnat enèrgicament l'atemptat en un comunicat en el qual ha assegurat que és "summament trist" i d'una brutalitat "inacceptable".

Anar al contingut