Àlex Solà, advocat de la FAVB
Àlex Solà, advocat de la FAVB
Barcelona

Els consellers d'Obres Públiques no declararan finalment en el judici del cas Palau

L'acusació particular, la FAVB, es queixa i creu que es tracta d'una estratègia per rebaixar l'impacte mediàtic de la causa

RedaccióActualitzat

La possibilitat que Jordi Montull arribi a un acord amb la Fiscalia per evitar la condemna de la seva filla, Gemma Montull, que s'enfronta amb 26 anys de presó, a canvi d'explicar el desviament a Convergència ha portat els advocats de l'extresorer del partit a renunciar a citar 36 dels testimonis previstos. Entre els testimonis que la defensa de Daniel Osácar tenia previstos, hi ha els consellers d'Obres Públiques d'aquella època, Pere Macias i Felip Puig.

Això ha provocat la queixa de l'acusació particular, la FAVB. Àlez Solà, advocat de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, creu que és una estratègia per rebaixar l'impacte mediàtic de la causa.

"És una sorpresa important, perquè si eren essencials no ha canviat res perquè no siguin pertinents per sostenir la tesi de la defensa. Penso que es tracta d'una qüestió relativa a treure pes al seguiment mediàtic de la causa."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut