Autobús de TMB
La vaga d'autobusos de TMB s'ha convocat per l'acomiadament d'un conductor. (Foto. ACN)
Barcelona

Els conductors de TMB continuen la vaga indefinida de quatre hores diàries

Aquest divendres continua la vaga parcial d'autobusos de Barcelona, amb caràcter indefinit. Els conductors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) fan quatre hores diàries de vaga: de 9 a 11 del matí i de dos quarts de 8 a dos quarts de 10 del vespre. El comitè de vaga ha decidit continuar la mesura de protesta per l'acomiadament d'un conductor acusat d'agredir un passatger.

RedaccióActualitzat
A Barcelona, la vaga parcial d'autobusos es manté de forma indefinida. Els conductors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han decidit per majoria continuar la protesta, amb quatre hores diàries d'aturades. La vaga es reparteix entre el matí i la tarda. Al matí les aturades seran entre les 9 i les 11. I, al vespre, entre dos quarts de 8 i dos quarts de 10. Les aturades es faran de dilluns a divendres.

La vaga es convoca com a mesura de protesta per l'acomiadament d'un conductor acusat d'agredir un passatger. Ara el cas es troba pendent de judici, després que les dues parts no arribessin a cap acord a la Magistratura de Treball. La vaga d'aquest dijous va tenir un seguiment d'entre un 40%, segons l'empresa, i un 50%, segons els treballadors.
 

 

Anar al contingut