El coordinador general d'Un País en Comú, Xavier Domènech (ACN)
El coordinador general d'Un País en Comú, Xavier Domènech (ACN)

Els comuns no aniran a la cimera pel referèndum de Puigdemont, però Podem, sí

RedaccióActualitzat

Els comuns no aniran a la reunió convocada pel president Puigdemont per parlar del referèndum. Ni Catalunya en Comú ni Iniciativa assistiran a la trobada. En canvi, Podem sí que ha confirmat la seva assistència. Esquerra Unida i Alternativa encara no ha explicat la seva decisió.

El diputat d'En Comú Podem al Congrés, Xavier Domènech, ha argumentat que no assistiran a la reunió perquè esperen que la discussió sobre els passos a seguir s'ha de mantenir en el marc del Pacte Nacional pel Referèndum. Catalunya Sí que es Pot tampoc hi anirà per aquest mateix motiu.

Domènech assegura que no han rebut cap convocatòria oficial per assistir a la reunió malgrat que són una de les formacions partidàries del referèndum.

En canvi, sí que ha confirmat l'assistència la direcció de Podem a Catalunya. Fonts d'aquesta formació, han explicat que acte pot ser "la primera ocasió de veure com es planteja el referèndum" i per això hi assistiran per "escoltar i valorar" les propostes. Podem reconeix que "el lloc més adient" per debatre aquesta qüestió seria el Pacte Nacional pel Referèndum. 
            
 

Anar al contingut