Mercat de l'Abaceria, a Gràcia
Mercat de l'Abaceria, a Gràcia
Barcelona

Els comerciants del mercat de l'Abaceria, a Gràcia, calculen pèrdues de més del 50% durant els aldarulls

Volen demanar danys i perjudicis i anunciaran accions de protesta

RedaccióActualitzat

Els comerciants del mercat de l'Abaceria i de l'entorn, al barri de Gràcia de Barcelona, calculen que els aldarulls pel desallotjament del Banc Expropiat els han generat unes pèrdues superiors al 50% de la seva facturació habitual. Per demanar danys i perjudicis i reclamar que s'aturin els incidents, els comerciants es reuniran aquest dimarts al vespre i anunciaran accions de protesta. Paco Forn, president dels venedors del mercat de l'Abaceria i del voltant, ha estat contundent en la denúncia contra la violència i ha explicat que els comerciants estan "farts dels merders".

Des de l'ajuntament s'apunta que no es trigarà a fer efectiu el fons de 25.000 euros en suport per a la dinamització del comerç de Gràcia. I no es descarta que s'engegui una campanya de reforç i promoció dels eixos comercials del barri. Un d'ells, el de Gran de Gràcia, també es queixa de la reducció de vendes. Els del Mercat de l'Abaceria i entorn es reuniexen aquest vespre per demanar danys i perjudicis i reclamar que s'aturi el conflicte. 

Els comerciants no només han perdut vendes per part de clients particulars sinó també dels bars i restaurants de la zona, que han detectat també una reducció important de la facturació.
 

Anar al contingut