El comerç de Barcelona rebutja la "violència" de les reivindicacions en suport de Can Vies.
El comerç de Barcelona rebutja la "violència" de les reivindicacions en suport de Can Vies.
Barcelona

Els comerciants de Sants condemnen la violència i es queixen dels perjudicis i danys als negocis

El comerç de Barcelona rebutja la "violència" de les reivindicacions en suport de Can Vies

RedaccióActualitzat

L'Associació de Comerciants de Sants "ha notat un lleuger descens de compradors aquests dies", amb la tensa situació derivada de l'enderrocament de Can Vies. Els botiguers demanen "contundència" a l'hora d'exigir responsabilitats als incívics i criden al seu "aïllament social".

La Fundació Barcelona Comerç (FBC), l'Associació de Mercats de Catalunya (AMMC), l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (ABC), el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona (CG) i la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) han rebutjat aquest dijous a través d'un comunicat "la violència" de les reivindicacions en suport de Can Vies.

Els comerciants han qualificat "d'intolerable que alguns manifestants hagin destruït mobiliari urbà i han condemnat que hagin destrossat" aparadors de botigues o cotxes particulars".

Una botiguera del barri de Sants ha dit a Catalunya Ràdio que "el que ha passat aquests dies no ho havíem vist mai", creu que "s'han traspassat extrems" i explica que "estan molt cansats". I una altra responsable d'un comerç de la zona ha opinat: "El conflicte s'ha escapat de les mans, per les dues bandes."

Els comerciants esperen que les dues parts del conflicte arribin ràpidament a un acord per "poder recuperar la normalitat".

 

Anar al contingut