Detall del cartell de l'arquebisbat amb motiu de la visita del papa a Barcelona (Foto: arquebisbat de Barcelona)
Detall del cartell de l'arquebisbat amb motiu de la visita del papa a Barcelona (Foto: arquebisbat de Barcelona)
Barcelona

Els comerciants de Barcelona es mostren decebuts perquè el marxandatge del papa no es ven

Els comerciants dels voltants de la Sagrada Família estan decebuts amb la visita del papa abans que el pontífex trepitgi sòl barceloní. I el motiu és que els records de què s'han proveït no es venen, i s'acumulen als aparadors i els prestatges. Els venedors asseguren que la visita de Benet XVI a Barcelona el proper 7 de novembre se'ls va presentar com una oportunitat de negoci però de moment no tenen cap perspectiva d'incrementar la seva recaptació i, en canvi, sí que tenen la certesa dels inconvenients a l'hora d'accedir a les seves botigues.

Actualitzat
Ni les samarretes, ni les postals, ni els rosaris, ni els imans. Cap d'aquests productes especials i commemoratius de la visita del papa a Barcelona té èxit. Els comerciants dels voltants de la Sagrada Família i d'altres zones turístiques de Barcelona com ara les Rambles es queixen que el marxandatge de la visita del papa no es ven a només dues setmanes que Benet XVI arribi a Barcelona.

Un dels comerciants explica que només ha venut una samarreta en les dues setmanes en què els productes estan exhibits a la botiga. Un altre assegura que ha optat per tenir només les postals, ja que la resta del marxandatge no es venia. El cas més curiós potser és el que explica una tercera venedora, que assegura que fins i tot un client va demanar-li que li tragués l'adhesiu del papa a un dels records que volia comprar.

Amb les vendes que han tingut fins ara, els botiguers comencen a intuir que la visita del papa no els reportarà ingressos extra i, en canvi, sí que hauran de suportar els talls de trànsit.
Anar al contingut