Palafrugell

Els comerciants abaixen les persianes en senyal de condol pel crim de Palafrugell

L'agrupació de comerciants de Palafrugell, al Baix Empordà, ha fet una concentració silenciosa aquest divendres a les cinc de la tarda per mostrar el seu condol i solidaritat per la mort d'una dona aquest dijous a causa de diverses ferides d'arma blanca. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, cap a les nou del vespre un veí va avisar la policia que hi havia una dona ferida en un aparcament públic, al carrer Anselm Clavé del municipi del Baix Empordà. La víctima presentava diverses ferides a l'abdomen i no es va poder fer res per salvar-la, tot i que van intentar reanimar-la. Ara, la policia catalana investiga el mòbil de l'homicidi. Els Mossos d'Esquadra ja han interrogat companys de feina i familiars per aclarir el crim.

Actualitzat
A més de la concentració silenciosa, els comerciants han abaixat les persianes de les seves botigues fins a les sis de la tarda i l'Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial. Gestos com aquest també s'han produït aquest divendres al matí, quan també ha tingut lloc una concentració silenciosa.

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la víctima es deia Montserrat Sánchez López i tenia 40 anys. Segons el regidor de Seguretat Ciutadana de Palafrugell, Antoni Rocafull, la dona estava casada, tenia un fill de sis anys i vivia a Pals. Les primeres informacions indiquen que treballava en un establiment comercial de Palafrugell i que l'haurien assassinada quan estava a punt de pujar al seu cotxe per tornar a casa.

Els Mossos van rebre una trucada dijous al vespre, poc després de les nou, on els alertaven que hi havia una dona greument ferida a l'interior d'un pàrquing a l'aire lliure de Palafrugell. Van alertar els serveis d'emergència, però quan hi van arribar, la dona ja havia mort. La policia va comprovar que tenia diverses ganivetades a la panxa, i que havia perdut molta sang.

Els agents van estar escorcollant l'entorn del pàrquing per intentar trobar alguna pista sobre el possible agressor o agressors. La policia ha interrogat el seu marit, companys de feina i veïns de la zona per si havien vist o sentit res d'estrany.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut