Jonathan Dupré podrà cuidar la seva filla de 5 anys
Jonathan Dupré podrà cuidar la seva filla de 5 anys
Gauville

Els col·legues del pare d'una nena amb càncer li cedeixen 350 dies festius propis perquè la cuidi

El francès Jonathan Dupré podrà acompanyar la seva filla de 5 anys durant el temps que duri el tractament

RedaccióActualitzat

Naëlle Dupré, de tan sols cinc anys, va ser diagnosticada amb càncer de ronyó el desembre del 2014. La nena va ser intervinguda quirúrgicament i se li va extirpar un tumor de 13 centímetres.

Després de superar el cop inicial, Jonathan i Marina Dupré, pares de la nena, van dedicar tot el seu temps a acompanyar Naëlle en la dolorosa i llarga batalla contra el càncer. La menor va ser sotmesa a diversos exàmens mèdics i tractaments de quimioteràpia per la qual cosa Jonathan va esgotar en poc temps el seu període de vacances i de descans que havia acumulat.

Afortunadament per a la família Dupré, els companys de Jonathan van decidir reunir-se amb el director de l'empresa on treballen per demanar que se'ls permetés fer una donació massiva de dies de descans extres de què disposen. Segons informa el diari "Le Réveil", els col·legues del pare de Naëlle van aconseguir reunir un total de 350 dies, que Jonathan podrà aprofitar per acompanyar la seva filla en les sessions de quimioteràpia que encara li queden.

Una llei francesa del 9 de maig del 2014 permet als treballadors cedir dies de vacances i de descans a un company quan hi ha un nen malalt.

«Me'n vaig assabentar per correu i em vaig emocionar molt. Ara podré acompanyar la meva filla a les proves i tractaments", va assegurar a la premsa local Jonathan, que va rebre amb sorpresa i agraïment el gest solidari dels seus companys.

La petita Naële també es va mostrar molt satisfeta: «Estic molt contenta que el pare pugui quedar-se a casa amb mi».

Anar al contingut