Els Cellers Castell del Remei inicien una verema en què preveuen augmentar la producció fins les 1.100 tones de raïm

Penelles (ACN).- Els Cellers Castell del Remei de la DO Costers del Segre han començat aquesta matinada la verema en què el celler de la família Cusiné preveu recollir unes 1.100 tones de raïm, una xifra superior a la d'altres anys. La collita s'ha avançat respecte altres campanyes per un final d'agost molt càlid que ha accelerat la maduresa del raïm i que arriba a un estat òptim una setmana abans del què és habitual. El president dels Cellers Castell del Remei i Cérvoles, Manuel Cusiné, explica que les vendes han crescut aquest any un 10%, sobretot pel mercat exterior. En els últims anys, el celler ha aconseguit posicionar-se al mercat espanyol, on ven el 60% de la producció. La verema s'acabarà a mitjans d'octubre.
Els Cellers Castell del Remei inicien una verema en què preveuen augmentar la producció fins les 1.100 tones de raïm

Els Cellers Castell del Remei inicien una verema en què preveuen augmentar la producció fins les 1.100 tones de raïm

Penelles (ACN).- Els Cellers Castell del Remei de la DO Costers del Segre han començat aquesta matinada la verema en què el celler de la família Cusiné preveu recollir unes 1.100 tones de raïm, una xifra superior a la d'altres anys. La collita s'ha avançat respecte altres campanyes per un final d'agost molt càlid que ha accelerat la maduresa del raïm i que arriba a un estat òptim una setmana abans del què és habitual. El president dels Cellers Castell del Remei i Cérvoles, Manuel Cusiné, explica que les vendes han crescut aquest any un 10%, sobretot pel mercat exterior. En els últims anys, el celler ha aconseguit posicionar-se al mercat espanyol, on ven el 60% de la producció. La verema s'acabarà a mitjans d'octubre.