Pla general d'una cua de la marxa lenta i la cua de vehicles a la N-420, a Gandesa. Imatge del 29 de març de 2018. (vertical)
Pla general d'una cua de la marxa lenta i la cua de vehicles a la N-420, a Gandesa. Imatge del 29 de març de 2018. (vertical)

Els CDR ebrencs organitzen marxes lentes per les carreteres de la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Baix Camp

Actualitzat

ACN Corbera d'Ebre.-Els CDR ebrencs han organitzat aquest dijous a la tarda "marxes lentes" per les carreteres de la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Baix Camp amb motiu de l'increment del flux de trànsit per l'arribada de turistes. Una trentena de vehicles han sortit des de Móra la Nova i s'han repartit per cobrir tres rutes diferents en grups i repetint-les de forma cíclica. Mentre que un grup s'ha dedicat a cobrir en diverses ocasions el trajecte entre Móra la Nova-Tivissa-L'Hospitalet de l'Infant, per la carretera C-44, un altre grup s'ha dirigit per la N-420 fins el Coll del Moro, a Gandesa. Des d'allí, s'han dividit en dos: uns han circulat fins a Móra d'Ebre i han tornat, per la N-420, mentre que la resta s'han desviat cap a Pinell de Brai per la C-43, efectuant també aquest circuit d'anada i tornada en diverses ocasions. Les marxes han provocat algunes cues puntuals sense arribar a causar retencions destacables.

D'altra banda, a les 18.21 h el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que s'ha tallat la sortida 8 de l'autopista AP-2, en terme municipal de Montblanc (Conca de Barberà). Els responsables de la infraestructura informen als conductors que com a alternativa poden deixar la via per les sortides 7 i 9.

Anar al contingut