El tuit de Rajoy amb el vídeo que promociona la Marca Espanya i que inclou imatges d'un castell dels Verds
El tuit de Rajoy amb el vídeo que promociona la Marca Espanya i que inclou imatges d'un castell dels Verds
Vilafranca del Penedès

Els Castellers de Vilafranca reclamen a la Marca Espanya que no utilitzi imatges seves

El govern espanyol va utilitzar un castell dels Verds per promocionar la Marca Espanya, i ara la colla reclama a la Junta Electoral que el Partit Popular retiri les imatges per ús indegut

Actualitzat

Als Castellers de Vilafranca no els ha agradat gens que el Partit Popular utilitzi la imatge d'un castell seu en un vídeo. A través de les xarxes socials, la colla ha deixat clar que no autoritzen la formació presidida per Mariano Rajoy perquè aprofiti les seves imatges per vendre la Marca Espanya. Demanaran a la Junta Electoral que el PP retiri aquestes imatges per ús indegut.

 

 

En el vídeo de la polèmica, els populars utilitzen un parell de segons d'imatges dels Castellers de Vilafranca amb la frase "La personalitat que ens fa únics", per vendre la Marca Espanya.

Joan Badell, president de la colla, remarca que no volen que la seva imatge es vinculi al PP:

"No estem d'acord que utilitzin les nostres imatges com a missatge electoral en benefici del Partido Popular."

Les imatges mostren un tres de deu que estaven descarregant per la diada de Sant Fèlix d'ara fa quatre anys. Són material del programa "España a ras de cielo", de Televisió Espanyola. És el mateix castell que surt a la foto gegant al local de la colla.

Per Badell, el compromís de la colla és amb la defensa de les institucions catalanes:

"No ens posicionem amb partits polítics, evidentment, però sí que som una colla que estem molt per la defensa de la nostra democràcia i de les nostres institucions, perquè així ho sentim. Perquè som una colla de Catalunya, una colla catalana."

La colla suggereix a Rajoy, irònicament, que utilitzi altres fotos més recents i que representen millor el tarannà dels vilafranquins.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions 21DArticle 155PP
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut