Vilafranca del Penedès

Els Castellers de Vilafranca demanen superar les desavinences entre colles

Els Castellers de Vilafranca han fet un pas per la reconciliació entre colles. Han emès un comunicat on diuen que no van per lliure, que van presentar els seus projectes a totes les colles i que volen continuar col·laborant amb elles. Els verds han volgut respondre així a les crítiques del president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Albert Carrillo, dels Minyons de Terrassa. Carillo els ha acusat de trencar la unitat d'acció i ha convocat eleccions anticipades a l'entitat que agrupa les colles.

Actualitzat
Els verds asseguren que a principi de temporada van comunicar a la junta de la coordinadora els seus projectes pels mesos següents: treballar aspectes relacionats amb la prevenció i la seguretat, la projecció internacional dels castells, reforçar la presència als mitjans de comunicació i mesures per fer més atractives les seves actuacions. 

Els Castellers de Vilafranca lamenten que des de la presidència de la coordinadora s'intentés "posar pals a les rodes" a les seves propostes i denuncien que l'actual president, Albert Carrillo, ha trencat el tradicional rol representatiu i institucional de la presidència. Tot i això, els vilafranquins confien que la situació tornarà a la normalitat aviat i diuen que són una colla oberta.

L'aclariment dels verds arriba després que el president de la coordinadora els acusés de trencar la línia de treball en equip amb la resta de colles que en formen part.
Anar al contingut