Rosa i Chenoa, dues de les principals protagonistes del concert (EFE)
Rosa i Chenoa, dues de les principals protagonistes del concert (EFE)
Barcelona

Els cantants de la primera edició d'"Operación Triunfo" omplen el Palau Sant Jordi

Quinze anys després, els seguidors d'aquest programa de televisió han reviscut amb entusiasme la música de Bisbal, Bustamante, Chenoa, Rosa o Gisela

RedaccióActualitzat

Els seguidors dels 16 cantants de la primera edició d'"Operacion Triunfo" han reviscut la nit passada la música d'aquell concurs de televisió que va començar a emetre's fa quinze anys. El concert "OT El reencuentro" ha estat un èxit que ha omplert el Palau Sant Jordi en una actuació conjunta de tots els artistes que van protagonitzar aquell esdeveniment televisiu.

Després d'hores de fer cua, les 17.000 persones que havia al Sant Jordi han rebut amb una gran ovació les vuit cantants femenines del concert durant la interpretació del tema "Lady Marmalade". Després ha estat el torn per als nois, amb crits i aplaudiments mentre sonava la cançó "Corazón espinado". A partir d'aquí, una vintema de temes interpretats en solitari o amb diferents formacions.

Un públic predisposat a passar-s'ho bé i a ovacionar als seus ídols ha dirigit especialment les seves preferències a Bisbal, Bustamante, Chenoa, Rosa i Manu Tenorio. La vetllada ha començat i ha acabat amb imatges nostàlgiques de fons de l'acadèmia de fa 15 anys. El tema final ha estat "A tu lado", l'himne del programa que van compondre alguns dels concursants.

Anar al contingut