Barcelona

Els candidats esgoten les últimes hores per convèncer els indecisos

Actualitzat

CiU, al pavelló de Nova Icària

Convergència i Unió ha fet uns 600 actes de tancament de campanya a tot Catalunya, però els pesos pesants han donat suport al candidat a la reelecció a Barcelona al pavelló de Nova Icària. La batalla clau que afronta la federació el 24-M, a cara o creu segons el secretari general Ramon Espadaler. Artur Mas ha avisat que la victòria no està feta i ha carregat amb contundència contra Ada Colau. En clau sobiranista, però també econòmica.

Xavier Trias ha refermat el compromís de la capital catalana amb el procés. Creu que l'alcalde de la capital de Catalunya té la responsabilitat d'estar al servei d'aquest país en tot el procés de transició nacional.

El PSC, als Jardins de la Indústria

En l'últim míting de campanya, Jaume Collboni, acompanyat de l'exalcalde Jordi Hereu i de Miquel Iceta, ha estat als Jardins de la Indústria, al barri de la Sagrada Família. Collboni ha reclamat la necessitat de dignificar els barris de la ciutat i, davant la bossa d'indecisos que es preveu diumenge, ha fet una crida al vot útil. Ha demanat a la gent que s'ho està pensant que "voti amb el cor i amb el cap".

El PP, a Can Dragó

El PP tanca campanya a Nou Barris amb un sopar míting on han intervingut Alícia Sánchez-Camacho i Alberto Fernández Díaz, que ha dit que el vot que es dipositi en ells té un valor triple: nítid, sòlid i compromès amb Barcelona, que vol apostar per allò que és essencial.

ERC, a Sant Andreu

Oriol Junqueras i Alfred Bosch han insistit que votar ERC és votar sí a un nou país amb més justícia social i sense corrupció i que Barcelona ha de ser el motor del procés. Oriol Junqueras ha anat després al seu poble, Sant Vicenç dels Horts, on ha fet una intensa campanya per mantenir l'alcaldia.

Barcelona en Comú, a Nou Barris

Barcelona en Comú ha tancat la campanya a Nou Barris, on Ada Colau ha limitat les eleccions a un duel entre ella i Xavier Trias, a qui ha acusat d'encobrir casos de corrupció perquè es tractava amb Pujol o Millet i diu que Barcelona es mereix molt més.

La CUP, a les Cotxeres de Sants

La CUP ha tancat campanya a les Cotxeres de Sants. David Fernàndez ha defensat el projecte municipalista de base i de ruptura que representen i s'ha mostrat convençut que entraran a l'Ajuntament de Barcelona, d'una Barcelona, que ara, segons Fernàndez és més una empresa que una ciutat de la gent

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut