Los Angeles

Els candidats als Oscars es reuneixen en un dinar dies abans de l'entrega dels premis

Un total de 143 candidats als Oscars, entre ells l'espanyola Penélope Cruz, nominada com a millor actriu, han assistit al Dinar del Nominats, un convit amistós que organitza l'Acadèmia de Hollywood per als que somien amb la glòria. Es tracta d'una tradició anual, que, com des de fa 26 anys, ha reunit la nova promoció de candidats a l'hotel Beverly Hilton per poder parlar, fer broma i calmar els nervis davant l'arribada del 25 de febrer, dia en què només uns quants seran els guanyadors.

Actualitzat
Alguns nominats, com Mark Wahlberg, van assistir a l’acte. L’actor està nominat per primera vegada com a secundari per la seva feina a “Infiltrados”.

Una altra debutant, Jennifer Hudson, aspirant a millor secundària per “Dreamgirls”, ha assegurat que és meravellós que hi hagi tot un mes per celebrar la nominació, des que es donen a conèixer els candidats fins que s’anuncien els guanyadors.

Hudson, una de les favorites aquest any, ja coneixia el lloc perquè ha rebut el Globus d’Or pel mateix treball al saló de ball on se celebra el dinar, una situació similar a la de Helen Mirren, favorita com a millor actriu pel seu paper a “The Queen (La reina)”.

Penélope canvia Almódobar per Woody Allen

En el mateix esdeveniment, amb estatueta o sense, Penélope Cruz, ja saboreja la victòria que suposa la candidadutra a l’Oscar com a millor actriu. A més, ha assegurat que el fet que Woody Allen hagi comptat amb ella per a la seva pròxima pel·lícula “és part dels bons efectes de 'Volver'”.

La setmana passada, el director nord-americà va anunciar que rodarà aquest estiu amb Pe a Barcelona una comèdia dramàtica on l’actriu interpretarà el seu paper en anglès i en castellà.

A tots als assistents al dinar, que es desenvolupa en un ambient distès, se’ls premia amb un certificat de participació en els Oscars, una samarreta de l’Acadèmia i una foto de grup.

A més, tots marxen també amb l’estómac ben ple. Aquest any s'ha servit amanida de carxofes, canapès de salmó fumat i ànec pequinès. Com a plat principal, pit de pollastre a la planxa.

Per a la majoria, el dinar va ser un assaig general sense nervis, on no hi ha taula número 13, però sí catifa vermella.
Anar al contingut