Detall de la flota d'autobusos híbrids de TMB (ACN)
Hi haurà vaga d'autobusos diversos dies durant la primera quinzena de juny (ACN)
Barcelona

Els busos de Barcelona faran vuit hores de vaga aquest divendres

Està convocada pels sindicats minoritaris i serà el preludi de les aturades organitzades pels majoritaris durant la primera quinzena de mes

RedaccióActualitzat

La primera quinzena de juny es preveu moguda per als usuaris de Transports Metropolitans de Barcelona. Després dels quatre dies de vagues parcials al metro, arribarà la protesta dels treballadors dels autobusos. Els sindicats minoritaris han convocat vaga aquest divendres, 3 de juny, de 10 a 18 hores. També es farà una manifestació pel centre de Barcelona, per pressionar la direcció en la negociació del conveni col·lectiu, i una assemblea a la plaça Sant Jaume.

En un comunicat, la CGT explica que els sindicats fa 16 mesos que negocien amb la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) "sense que s'hagi produït un mínim avanç"

L'aturada està convocada pels sindicats minoritaris, CGT, ACTUB, COS, USOC, CNT i BS, i serà el preludi de les aturades organitzades pels majoritaris, UGT, CCOO i el SIT, del 6 al 10 de juny i del 13 al 17 del mateix mes. En aquest cas, el servei quedarà alterat en tres franges: de 8.30 a 10.30 hores, de 16.30 a 18.30 hores, i de 0.00 a 2.00 hores.

A més, hi ha convocades manifestacions al migdia al centre de Barcelona els dies 8 i 15.

Anar al contingut