Imatge d'un rescat dels Bombers aquest estiu (ACN)
Imatge d'un rescat dels Bombers aquest estiu (ACN)
Lladorre / Collbató / Castelló d'Empúries

Els Bombers treballen en tres rescats amb quatre ferits greus en un sol dia

RedaccióActualitzat

Rescat de dues dones ferides greus en caure per un barranc a Lladorre

Dues excursionistes han quedat ferides greus aquest dimecres en precipitar-se per un barranc d'uns 20 metres mentre feien la ruta dels Estanys. L'accident ha passat a prop del segon dels dos cims. Els Bombers de la Generalitat han activat el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) amb l'helicòpter i han tret les dues ferides del lloc de l'accident. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), les dues dones ferides tenen politraumatismes i han estat portades en dos helicòpters medicalitzats a l'hospital, una a l'Hospital Vall d'Hebron i l'altra a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Un ferit greu a la via ferrada del canal de les Dames a Collbató

En el segon rescat, els Bombers han traslladat amb 4 dotacions terrestres i 1 helicòpter un home, d'uns 45 anys, que ha caigut quan feia la via ferrada del canal de les Dames. L'home, que ha resultat ferit greu, ha estat traslladat per l'helicòpter dels Bombers a l'Hospital de Bellvitge.

Una paracaigudista accidentada a l'aeròdrom d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries

L'últim rescat s'ha fet a l'aeròdrom d'Empuriabrava. En aquest cas, es tractava d'una paracaigudista experimentada que ha xocat amb el terra quan feia un gir d'aproximació a l'hora d'aterrar. La víctima, una noia de 19 anys, ha estat traslladada per l'helicòpter del SEM en estat greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Anar al contingut