Alcover

Els Bombers localitzen la noia de 15 anys que s'havia perdut al Matagalls i rescaten dues persones a Alcover i a Sarral

Els Bombers han rescatat una persona amb una fractura al peu a Alcover i un motorista accidentat, amb una possible fractura a la clavícula, en un camí de muntanya a Sarral. També han trobat en bon estat la noia de 15 anys que s'havia perdut mentre feia el Matagalls amb la família.

RedaccióActualitzat
El Grup d'Actuacions Especials dels bombers han localitzat en bon estat de salut la noia de 15 anys que s'havia perdut mentre feia el Matagalls amb la família.  Els Bombers han rebut l'avís de la família cap a la una del migdia. Una hora abans, a les dotze, els Bombers han rescatat una persona accidentada, amb una fractura al peu, a Alcover, a l'Alt Camp, concretament a la zona de Mas de Forès. Una ambulància del SEM l'ha evacuat fins al centre hospitalari més pròxim.
L'última actuació que han fet els Bombers aquest divendres al matí, també relacionada amb activitats a la muntanya, ha estat el rescat d'un motorista accidentat en un camí de muntanya a Sarral, a la Conca de Barberà. L'accidentat presenta una possible fractura a la clavícula.
Anar al contingut