Els Bombers de la Generalitat treballant per controlar el foc a la planta de Coca-Cola de Montornès del Vallès. Imatge del 2 de maig del 2017. (HORI…
Els Bombers de la Generalitat treballant per controlar el foc a la planta de Coca-Cola de Montornès del Vallès. Imatge del 2 de maig del 2017. (HORITZONAL)

Els Bombers estabilitzen l'incendi a la planta de Coca-Cola a Montornès del Vallès

ACN Montornès del Vallès.-Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, quan passaven cinc minuts de dos quarts d'onze de la nit, l'incendi que aquest dimarts al vespre ha afectat la planta de Coca-Cola de Montornès del Vallès, situada al polígon Can Buscarons. El foc, que no ha causat ferits, ha afectat una nau de 600 metres quadrats, on s'emmagatzemen els recanvis de la zona de producció, sectoritzada de la resta de la instal·lació de l'empresa, on han cremat plàstics, gomes, cautxú i eines. Les naus del costat, que corresponen a la zona de producció de l'empresa no s'han vist afectades pel foc. Segons els Bombers de la Generalitat, les tasques d'extinció dels efectius, tant des de l'exterior com des de l'interior, i el correcte funcionament de les mesures de prevenció han impedit que les flames es propaguessin.

Fins al lloc s'han desplaçat 17 dotacions dels Bombers (11 vehicles d'aigua, 2 autoescales i 4 vehicles lleugers de comandament i coordinació), efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local, de Protecció Civil i sanitaris del SEM (Sistema d'emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.Albert Cervera, cap d'intervenció del sector de la indústria dels Bombers de la Generalitat, ha explicat que el foc només ha afectat una nau de 600 metres quadrats que s'utilitzava com a magatzem de recanvis de producció. "Hi guardaven plàstics, materials de cautxú, paper i també hi havia un dipòsit amb dissolvent que no sabem si s'ha vist afectat", ha comentat.Cervera ha assegurat que les flames han quedat "confinades" a l'interior d'aquesta nau gràcies a la bona prevenció reglamentària que es va fer en aquesta planta. "Abans d'obrir una empresa demanem una sèrie de mesures de prevenció i aquí tot estava complert i per tant els sistemes de confinament eren els adequats", ha apuntat.El cap d'intervenció també ha aclarit que cap treballadors s'ha vist afectat per aquest incendi i que els protocols d'evacuació han funcionat correctament. Alhora ha subratllat que l'única afectació material és la nau on s'ha produït el foc i la coberta d'aquesta. Els Bombers de la Generalitat encara treballaran quatre o cinc hores més per remullar els punts calents. Les flames han obligat a aturar la producció a la fàbrica.

Anar al contingut