Barcelona

Els bombers descarten ara el gas en l'origen de l'explosió en un pis de Barcelona

Els bombers de Barcelona han descartat ara que l'explosió que hi ha hagut aquest matí en un bloc de pisos del districte de Sant Martí de Barcelona amb tres ferits lleus i una seixantena de veïns desallotjats hagi sigut pel gas. El cap de guàrdia, Isidre Solé, ha confirmat que al número 65 del carrer Camp d'Arriassa hi ha hagut una "important explosió", però ha descartat el gas. La policia científica dels Mossos d'Esquadra treballa al lloc dels fets per descobrir-ne l'origen. La majoria dels desallotjats comencen a tornar cap a casa, menys els habitants dels tres pisos afectats per la deflagració.

Actualitzat
Poc abans de les sis d'aquest matí hi ha hagut una explosió i un incendi posterior en un bloc de pisos del districte de Sant Martí de Barcelona. El sinistre ha passat al número 65 del carrer Camp d'Arriassa per causes que encara no se saben i ha provocat tres ferits lleus per inhalació de fum i una seixantena de veïns desallotjats.

No és el gas

En un primer moment s'havia parlat del gas com a causa del sinistre, però ara els bombers ho descarten. El cap de guàrdia, Isidre Solé, ha afirmat que al bloc de pisos hi ha hagut una "important explosió" però que encara no poden determinar-ne l'origen. Solé ha descartat el gas perquè a l'immoble afectat no hi ha servei de gas natural i a les bombones de gas butà "no hi hem vist cap anomalia".

Tornen cap a casa

La majoria de la seixantena de veïns evacuats tornen cap a casa seva, tret de les persones que vivien als tres pisos afectats per la deflagració. L'accident ha malmès tres pisos de l'immoble i ha fet caure l'envà de l'escala del bloc de pisos del costat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut