Barcelona

Els bombers controlen l'incendi de l'Empordà i el de Gerri de la Sal

L'incendi que des divendres afecta els municipis de Santa Cristina d'Aro i Llagostera ja es dóna per controlat. Efectius dels bombers han treballat tota la nit a la zona afectada per fer un seguiment de l'àrea i remullar-la en cas necessari. L'incendi ha cremat 393 hectàrees, la majoria del massís de les Cadiretes. Pel que fa a l'incendi de Gerri de la Sal, que ha afectat 400 hectàrees del Pallars i Soriguera, els bombers l'han donat per controlat aquest dilluns al matí.

RedaccióActualitzat
Amb tot, les autoritats alerten que el risc d'incendi es manté alt a tot el territori agreujat per la situació de sequera molt intensa que viu Catalunya.

En aquest sentit, tant els Agents Rurals com els Bombers de la Generalitat tenen en màxima alerta tots els seus efectius repartits pel territori fent tasques de prevenció i vigilància per poder actuar ràpidament i evitar possibles situacions que agreugin encara més l'elevat risc d'incendi forestal.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat manté en fase d'emergència el Pla Infocat pels incendis de Lleida i de Girona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut