Sant Jaume dels Domenys

Els bombers apaguen el foc forestal de Sant Jaume dels Domenys, que ha cremat 90 hectàrees de pi

El foc forestal que des d'aquest dissabte ha cremat a Sant Jaume dels Domenys ja està apagat. Els bombers han aconseguit extingir-ne les flames aquest diumenge cap a les set de la tarda després de treballar-hi durant hores. Tot i això, durant tota la nit de diumenge i tot dilluns, una quinzena de dotacions terrestres han continuat remullant la zona per evitar que hi hagi revifalles. Les flames han calcinat 90 hectàrees de pi regenerat.

Actualitzat
Els Bombers de la Generalitat han aconseguit apagar aquest dilluns a la tarda el foc que crema a Sant Jaume dels Domenys i que des de dissabte a la nit estava estabilitzat.

Al llarg d'aquest diumenge, unes 50 dotacions dels bombers han treballat a la zona per extingir-ne les flames. Tot i que també s'havien mobilitzat dos helicòpters, finalment no s'han incorporat a les tasques a causa del fort vent que bufava.

Una quinzena de dotacions terrestres
dels bombers han remullat la zona tota la nit per evitar que revifin les flames. El foc, que ja ha cremat unes 90 hectàrees de pins, es va iniciar al costat d'una carretera local per causes que encara no se saben i cremava en una zona envoltada de vinyes.
Anar al contingut