Alep

Els bombardejos de l'exèrcit d'Al-Assad causen més de 400 morts en els últims deu dies a Alep

Segons les dades que ha publicat aquest dimecres l'Observatori Sirià dels Drets Humans, entre les víctimes hi ha 117 menors d'edat, 34 dones i una trentena de combatents de l'oposició.

RedaccióActualitzat

Almenys 410 persones han mort en els darrers deu dies a la ciutat d'Alep i la seva perifèria, al nord de Síria, en bombardejos de les forces del règim de Bashar al-Assad, segons l'últim recompte de l'Observatori Sirià dels Drets Humans, publicat aquest dimecres. Segons les dades d'aquest grup opositor, entre les víctimes hi ha 117 menors d'edat, 34 dones i una trentena de combatents de l'oposició.

Totes les víctimes han mort en atacs d'avions militars i d'helicòpters del règim, que han llançat barrils d'explosius contra diverses zones. A Alep, la principal ciutat del nord de Síria, els bombardejos s'han concentrat aquest dia de Nadal al matí al barri d'Al-Sajur i també s'han registrat atacs a les localitats de Haritan i Naqarin.

Alep, la capital del nord del país, té una població similar a la de Barcelona i està dividida entre el règim i els rebels des de fa un any i mig. Després de l'acord sobre la prohibició de les armes químiques, el govern d'Al-Assad se sent reforçat per Moscou i blindat davant la comunitat internacional i es troba en plena ofensiva per recuperar la ciutat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut