Imatge de la reunió de la Comissió Permanent de la Conferència Episcopal Espanyola (Foto: EFE)
Imatge de la reunió de la Comissió Permanent de la Conferència Episcopal Espanyola (Foto: EFE)
Madrid

Els bisbes asseguren que la visita del Papa serà "un negoci econòmic i espiritual"

Davant les crítiques a les despeses públiques que suposarà la visita del papa Benet XVI a Santiago de Compostel·la i a Barcelona els dies 6 i 7 de novembre, els bisbes han assegurat que serà "un negoci econòmic i espiritual". Ho ha afirmat el secretari i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), Monsenyor Juan Antonio Martínez Camino en una roda de premsa. El també bisbe auxiliar de Madrid ha lamentat que es parli contínuament dels costos quan se celebra un acte religiós o amb el pontífex, i ha sentenciat que no hi haurà "malbaratament" ni "cap excés".

Actualitzat
Fins ara, només la Xunta de Galícia ha realitzat una estimació sobre la quantitat que hauran d'aportar les administracions públiques a la visita de Benet XVI, al voltant dels 3 milions d'euros. En aquest sentit, el portaveu de l'episcopat ha recalcat que aquests esdeveniments tenen uns "costos molt austers", perquè hi treballen moltes persones voluntàries.

A més, ha apuntat Martínez Camino, la visita del Papa ens deixarà "un rendiment social, econòmic i espiritual". També ha apuntat que tots els actes de la visita es podran seguir des de la pàgina web oficial www.visitadelpapa2010.org.
Anar al contingut