Els barrufets no barrufaran a Lleida: el parc se'n va a Moscou

Els barrufets no barrufaran a Lleida: el parc se'n va a Moscou
Alpicat

Els barrufets no barrufaran a Lleida: el parc se'n va a Moscou

Redacció Actualitzat
El nou parc temàtic dels barrufets s'instal·larà al parc de les Basses d'Alpicat.

El nou parc temàtic dels barrufets s'instal·larà al parc de les Basses d'Alpicat

Adéu definitiu al primer parc temàtic d'Europa dedicat als barrufets que es va projectar a les Basses, a Lleida. Ha caducat el contracte que es va firmar fa 2 anys amb l'empresa que gestiona els drets d'aquests personatges i el parc s'instal·larà ara a Moscou. Així ho ha confirmat el tinent d'alcalde Rafael Peris, que ha lamentat que s'hagi deixar perdre aquesta inversió. 

"És una llàstima que aquesta oportunitat s'hagi perdut per a la nostra ciutat. Un projecte que estava treballat, que estàvem en una recerca d'inversions ben encarada i ben encaminada, però per discrepàncies polítiques i la manca de suport, en aquest cas del senyor Postius, no s'ha pogut dur a terme".

Toni Postius, portaveu del PDeCAT, ha assegurat, en canvi, que el parc no ha pogut ser una realitat a Lleida per la manca d'inversors:

"La crua realitat és que si el parc dels barrufets no ha pogut tirar endavant és perquè no hi ha hagut cap inversor disposat a posar 40 milions d'euros sobre la taula per tirar endavant aquest projecte".

L'Ajuntament de Lleida va presentar el projecte ara fa dos anys i van assegurar, en aquell moment, que hi havia 15 operadors interessats en el parc. Aquest havia d'ocupar nou de les 27 hectàrees que té les Basses. Ara a l'espai s'hi vol instal·lar un càmping i un restaurant, però els nans de color blau no podran barrufar en terres lleidatanes.