NFL Europa

Els Barcelona Dragons aconsegueixen la tercera victòria consecutiva i se situen en el liderat

Els F. C. Barcelona Dragons han aconseguit davant els Rhein Fire de Düsseldorf la tercera victòria consecutiva en l'NFL Europa i s'han situat en el liderat de la classificació, compartit amb els Frankfurt Galaxy, que han patit la primera derrota de la temporada al camp dels Amsterdam Admirals per 20-16. L'equip de Jack Bicknell ha tornat a mostrar la seva solidesa defensiva i s'ha emportat una còmoda victòria per 11-3 davant d'uns 6.000 espectadors que han acudit al Miniestadi.

El partit no ha començat bé per als interessos del Dragons, ja que, en el primer atac, els alemanys s'han avançat en el marcador amb un xuts a pals transformat per Todd France. Els Dragons han reaccionat ràpidament i, abans d'acabar-se el primer quart, l'equip de Jack Bicknell ha remuntat amb un "touchdown" de Sean Morey. Al descans, s'hi ha arribat amb un 7-3 favorable als Dragons i, en el primer atac de la represa, Dwayne Leves ha estat providencial amb una intercepció que ha evitat la possible anotació dels Rhein Fire. Tot i que els alemanys han intentat retallar distàncies, els blaugranes han sentenciat el partit amb un tir de camp de cinquanta iardes de Jason Witczak, que en aquesta competició atorga quatre punts i ha establert el definitiu 11-3.