Façana d'una sucursal del Banc Popular
El Banc Popular és l'entitat que més ha incrementat les quotes.
Barcelona

Els bancs ingressen més de 14.000 milions d'euros en comissions fins al setembre

El Banc Popular és l'entitat que més ha incrementat les quotes, gairebé un 17%, dada que representa uns ingressos de més de 600 milions d'euros només en comissions. En segon lloc se situa CaixaBank, amb una pujada de l'11,5%, que en xifres absolutes suposa prop de 1.300 milions d'euros.

RedaccióActualitzat
Les principals entitats bancàries de tot l'Estat han augmentat els últims mesos les comissions que cobren als clients, increment amb el qual intenten compensar part de les pèrdues provocades pel sanejament dels estocs immobiliaris.

Segons les dades publicades pel Banc d'Espanya, la gran banca ha ingressat des del gener fins al setembre d'aquest any més de 14.000 milions d'euros en comissions, dada que suposa un increment de mitjana del 2,7%. Les quotes que més s'han apujat són les que es paguen pel manteniment de comptes corrents i d'estalvis, al voltant d'un 22%, segons dades corresponents al mes de març del 2012.

La comissió per una targeta de dèbit ha augmentat gairebé un 12% i per les de crèdit es cobra de mitjana prop d'un 9% més que l'any passat.

El Banc Popular és l'entitat que més ha incrementat les quotes, quasi un 17%, dada que representa uns ingressos de més de 600 milions d'euros només en comissions. En segon lloc se situa CaixaBank, amb una pujada de l'11,5%, que en xifres absolutes suposa prop de 1.300 milions d'euros.
Anar al contingut