El cotxe on anaven els cinc presumptes atacants bolcat prop del Club Nàutic de Cambrils (ACN)
El cotxe on anaven els cinc presumptes atacants bolcat prop del Club Nàutic de Cambrils (ACN)
Cambrils

Els atacants de Cambrils volien entrar al port i portaven explosius falsos

Els Mossos van interceptar el vehicle i van abatre a trets els cinc ocupants

RedaccióActualitzat

Els presumptes atacants de Cambrils volien entrar al port de la ciutat i fer un atropellament massiu com el de Barcelona. Un control dels Mossos d'Esquadra va aconseguir aturar-los i va abatre els cinc ocupants del cotxe. Tots portaven cinturons suposadament explosius enganxats al pit que han resultat ser falsos.

Després de l'atac a la Rambla de Barcelona, de matinada, hi ha hagut un atemptat frustat a Cambrils, amb cinc terroristes morts i set persones ferides. Els Mossos consideren que els dos fets estan relacionats, així com l'explosió en una casa d'Alcanar aquest dimecres.

Segons la policia, els presumptes terroristes de Cambrils van voler eludir un control policial amb un Audi negre i van acabar bolcant prop del Club Nàutic de Cambrils.

Abans que la policia els pogués aturar, van atropellar cinc persones i un mosso d'esquadra que era al control de trànsit.

El cotxe va acabar bolcant. Quan els ocupants han sortit del cotxe, un agent dels mossos els hi ha disparat i quatre han quedat estesos a terra. Un cinquè ha fugit en direcció contrària. L'home ha estat abatut i els cinc terroristes han mort.

L'atac s'ha produït poc després de la una de la matinada, quan molta gent assistia a un concert de música.

Una dona morta

Aquest divendres al migdia ha mort la dona que va quedar ferida crítica en l'atropellament, tal com ha confirmat Protecció Civil. Ha mort a l'Hospital Joan XXIII per les ferides de l'atac:


 

Quatre dels sis ferits continuen ingressats a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, segons ha informat Protecció Civil. Dos es troben en estat greu i dos més en estat lleu.

Cambrils recupera ara lentament la normalitat. La ciutat viu sota un fort desplegament policial. El cotxe dels presumptes atacants ja s'ha retirat de la carretera.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut