Capçalera de la manifestació convocada a Barcelona per la plataforma "Barcelona Antifeixista" (Reuters)
Barcelona

Els antifeixistes tornen al carrer en una convocatòria alternativa al 12-O

Dos milers de manifestants en una convocatòria de la plataforma Barcelona Antifeixista a la qual s'han sumat els CDR

Actualitzat

A pocs metres de distància de la manifestació de la plataforma España Somos Todos a Barcelona s'han concentrat aproximadament dos milers de persones, segons dades de la Guàrdia Urbana, convocades per la plataforma "Barcelona Antifeixista". Una convocatòria a la que s'han sumat els Comitès de Defensa de la República de la ciutat de Barcelona. 

La trobada antifeixista ha començat a les 11 del matí als Jardins de Salvador Espriu, més coneguts com els Jardinets de Gràcia, sota el lema "L'antifeixisme és cosa de tots". Denuncien que el 12 d'octubre no hi ha res a celebrar i han responsabilitzat l'Estat de contribuir al feixisme. 

Els participants han arribat al punt de la concentració en diferents columnes que han sortit de diferents barris de la ciutat. Des dels Jardinets han començat una manifestació per diferents carrers de Barcelona.

 

 


Un fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra ha separat els manifestants d'una i altra orientació en tot el recorregut per evitar que les dues marxes coincidissin al centre de Barcelona. 

 


L'ampli dispositiu policial no ha evitat que, en algun moment, participants d'una i altra manifestació hagin coincidit i s'hagin viscut moments de tensió:

Un manifestant amb bandera espanyola increpa els participants en la marxa antifeixista (EFE)

 

 

 

ARXIVAT A:
12-OAntifeixisme
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut