Els Amics de les Arts mostren el títol del nou àlbum, "Espècies per catalogar".
Els Amics de les Arts mostren el títol del nou àlbum, "Espècies per catalogar".
Barcelona

Els Amics de les Arts presentaran el nou disc el 26 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona

El grup de pop-folk Els Amics de les Arts, que està enregistrant el nou disc a Girona, farà el primer concert a Barcelona al Teatre Coliseum el 26 d'abril, en el marc del Festival de Guitarra. La gira començarà al teatre Kursaal de Manresa a principis d'any i després Els Amics de les Arts portaran el nou disc per tot el territori català fins al 2013.

Actualitzat
Després d'un any allunyat dels escenaris, el quartet ha explicat que en el concert de presentació del nou disc també inclouran alguns dels seus èxits més populars. El grup ha explicat que la Bed & Banda, el baix, el bateria i la secció de vents, els acompanyarà novament en directe per desplegar tota la força de les seves noves cançons.

Disc enllestit


Els Amics tenen enllestides setze cançons noves, tot i que sembla que no totes entraran en el nou disc, que es dirà "Espècies per catalogar" i que es publicarà durant el primer trimestre del 2012, possiblement al febrer.

Les entrades per al concert de Barcelona es posaran a la venda divendres de la setmana que ve a través de ServiCaixa.

Feia un any que el grup estava apartat dels escenaris, temps durant el qual s'han recuperat de la gira maratoniana de presentació del disc "Bed & Breakfast" i han preparat el nou treball, que estrenaran en directe a finals d'abril.

De "Bed & Breakfast" Els Amics de les Arts han aconseguit vendre'n més de 30.000 còpies, una xifra que els ha valgut aconseguir un disc d'or.

Anar al contingut