Barcelona

Els Amics de les Arts i Els Catarres revelen els seus plaers culpables a El Desconcert

ICat reuneix 13 grups i músics catalans que interpreten les cançons que més vergonya els fan

Actualitzat

Tothom té una cançó que li encanta però que és inconfessable. És la vergonya d'admetre segons quins gustos musicals. Aquest any a El Desconcert, la festa anual d'iCat, músics consagrats i emergents han mostrat desvergonyidament al públic quins són els seus "Plaers culpables".

A l'escenari de l'Apolo, a Barcelona, hi han pujat Els Amics de les Arts, Els Catarres, Dolo Beltran, Ferran Palau i Halldor Mar, que s'han prestat a compartir en públic les seves preferències més íntimes, i amb ells Gertrudis, Koers, Marion Harper, Miquel Vilella, The Crab Apples, Sara Terraza & The Black Sheep, Lakaste i el duet format per Jair Domínguez & Òscar Andreu, que han completat un cartell divers i obert amb bandes i solistes que no han aparegut en cap de les dues edicions anteriors.

 

 

I hem descobert que a Els Catarres els encanta "I want it that way", dels Backstreet Boys; als Gertrudis, "You can't touch this", de McHammer; i, a Els Amics de les Arts, "Killing in the name", de Rage Againts The Machine.

La banda reggae de Lleida Koers s'han atrevit amb el "Come Together", dels Beatles i els barcelonins Lakaste han confessat que els agrada el "Yo quiero bailar toda la noche" de Sonia y Selena. Halldor Mar, el "Katalonski", li ha dedicat a "Leyre" la "Lady", de David Getta. I Dolo Beltran s'ha destapat amb el technotronic "Pump up the jam".

 

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha felicitat iCat "per fer possible, un any més, El Desconcert, ja en plena normalitat des del retorn de les emissions a l'FM".

El president del Parlament, Roger Torrent, ha destacat la importància d'iCat com "un instrument que ens ajuda a explorar el món musicalment i una plataforma per als grups i la indústria musical del país". A més, ha acabat confessant el seu "plaer culpable" musical: la cançó "Explota mi corazón", de Raffaella Carrá.

 

La primera edició d'El Desconcert d'iCat es fa fer el 28 d'abril del 2016, amb motiu del desè aniversari del canal. En aquella ocasió, el cartell de la festa va ajuntar una vintena de músics que van interpretar cançons d'altres artistes en format karaoke, acompanyats d'una banda en directe.

El leitmotiv de la segona edició d'El Desconcert, el dia 8 de maig del 2017, va ser "Parelles impossibles" i va reunir a l'escenari artistes que difícilment coincidirien en altres circumstàncies, ja sigui perquè els seus estils estan als antípodes o perquè els seus circuits naturals rarament es toquen. Així, el pop-folk costumista de Manel es va comparar amb el trap de P.A.W.N. Gang, La Pegatina va confrontar amb Ramon Mirabet, Joan Dausà amb Falciots Ninja i David Carabén amb Maria Arnal.

ARXIVAT A:
Música
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut