Foto de família dels alcaldes d'ERC dels municipis afectats per l'N-340, fotografiats al piló de l'antiga N-340, davant el consistori…
Foto de família dels alcaldes d'ERC dels municipis afectats per l'N-340, fotografiats al piló de l'antiga N-340, davant el consistori de l'Aldea, després de constituir un nou grup de treball per solucionar els poblemes de la carretera, el 9 d'octubre de 2015. (vertical)

Els alcaldes d'ERC de l'N-340 apel·len al subdelegat del govern espanyol per accelerar que Foment ofereixi una solució

L'Aldea (ACN).- Els alcaldes d'ERC dels municipis afectats per l'N-340 a l'Ebre han constituït un nou grup de treball per pressionar Foment a oferir les solucions reclamades per la problemàtica de la via. La primera acció consistirà en demanar, la setmana que ve, "una reunió urgent " amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra. La petició és que faci de mitjancer amb el ministeri. "Necessitem la intermediació i la interlocució directa amb el principals responsables d'aquestes àrees", ha defensat Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). "Ens veiem amb l'obligació, com no hi ha resultats ni moviments, de donar un pas i gestionar aquest problema que tenim de manera directa", ha afegit.

Anar al contingut